duminică, 21 iunie 2009

Don't

De ce? De ce nimic din ceea ce fac nu e nicodata suficient de bine? De ce tu nu poti sa ma intelegi? De ce lumea in jur zambeste de parca nu ar exista un maine negru ce-i asteapta? De ce mereu intrebarile mele raman fara raspuns? De ce sunt oamenii in jur orbi? De ce sunt din ce in ce mai egoisti? De ce in carti si-n filme viata pare usoara si totul are happy-end? De ce s-a inventat minciuna si de ce a devenit lumea dependenta de ea?
Imi pare rau ca nu ai fost acolo cand am avut nevoie...imi pare rau ca am asteptat ca o proasta o minune...imi pare rau ca ti-am crezut toate minciunile...imi pare rau ca mereu am acceptat tot ce mi-ai impus...
Uneori vorbesc cu tine si-mi dau seama ca vorbesc singura...nu esti aici...si probabil nici nu vei mai fi vreodata...
Am incercat sa te invinovatesc...sa cred ca s-a ajus aici din cauza oricui altcuiva decat a mea... Dar adevarul se tot intoarce oricat as incerca sa-l gonesc...e doar vina mea...si doar eu pot repara ceea ce am stricat de la bun inceput...si ceva nu ma lasa...
Si uite asa inca ma trezesc asteptand...asteptand sa-ti fie dor de prostiile pe care le spun...de intrebarile mele fara sens...de felul in care iti arat stelele cand incerc sa evit un raspuns...de tot...de mine..

4 comentarii:

sabina spunea...

intotdeauna ne place sa credem ca e vina altcuiva,cand de fapt tot ce ni se intampla,bine sau rau,e din vina noastra.traim rezultatele propriilor noastre decizii.
si uneori nu ne ramane decat speranta zilei de ieri.
rise and shine,sunshine!:)

Walk Trough The Sunshine spunea...

Si ce te faci atunci cand esti constient ca doar tu esti vinovat ca te arunci cu capul inainte si totusi o faci indiferent de consecinte?
E greu sa stralucesti cand obosesti...m-as muta undeva la Polul Nord...as avea pauza 6 luni...6 luni de intuneric si liniste in care nu sunt nevoita sa fac nimic altceva decat sa stau sa-mi obladuiesc ranile de care nu am avut timp pana acum...

sabina spunea...

"o faci indiferent de consecinte"
daca am sti care sunt consecintele n-am face multe lucruri.avem doar ideea ca e posibil sa ne fie rau,si totusi o facem.de ce?pentru ca exista speranta ca s-ar putea sa ne fie bine!
iar ranile se inchid cu atat mai greu cu cat ai grija de ele.daca le uiti o sa te trezesti intr-o zi ca s-au vindecat si ca nimic nu te mai doare!

Walk Trough The Sunshine spunea...

Exista o multime de metode pentru a le redeschide...e de-ajuns un loc,un cuvant, o melodie...sau chiar un miros pe strada...un parfum care sa reporneasca hemoragia