vineri, 6 martie 2009

Nu supara romanu..:)


Un roman, ajuns in Belgia, isi ia “petit dejuner”-ul (cafea,croissant,paine, unt si marmelada) cand un belgian, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza langa el.Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, belgianul il apostrofeaza:

“Voi painea o mancati toata?”

Romanul raspunde, prost dispus:

“Evident.”

Belgianul facand un balon cu guma:

“Noi nu. In Belgia mancam doar miezul. Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania”, continua, cu o strambatura insolenta.Romanul pastreaza tacerea.Belgianul insista:

“Voi puneti marmelada pe paine?”

Romanul:

“Evident.”Belgianul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice:

“Noi nu.In Belgia, la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facemmarmelada si o vindem in Romania.”Atunci , romanul intreaba:

“Voi belgienii faceti sex?”

“Bine-nteles!” raspunde belgianul cu un zambet imens.

“Si ce faceti cu prezervativele folosite?” continua sa intrebe romanul.

“Le aruncam, bine-nteles.”

“Noi nu” conchide romanul “in Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Belgia”.


Pe de alta parte am dat peste o melodie prin playlist de care uitasem complet...nu-i atat de veche nici nu cred ca facut un an inca...si totusi imi pare o eternitate de atunci...Asta asa oricum sa nu mi se mai spuna ca n-ascult decat rock..


Niciun comentariu: