vineri, 17 iulie 2009

Nu

Cu totii la un moment dat consideram ca este momentul pentru un time-out in care sa contemplezi...nimic...da da...absolut nimic...si cum dracu s-a ajuns la acel nimic din viata ta...Astazi surpinzator am o dispozitie chiar buna...azi nu cred ca as fi in stare sa fiu foarte rea(bine ca nici draguta nu pot fi...cui nu-i place sa-ncerce sa schimbe ceva la codul genetic)...lucrurile care in mod normal m-ar fi calcat pe nervi si m-ar fi facut sa spun adevaruri dureroase...au trecut pur si simplu pe langa mine fara a-mi pasa...Sunt calma...dar nu va mai tine foarte mult...
In starea asta privesti altfel lucrurile si oamenii din jur...Prietenii mei stiu ca fara sa vreau sunt foarte atenta la mediul inconjurator...inclusiv la oameni si la discutiile lor. Daca ieri au reusit sa ma calce pe nervi anumite discutii sau pur si simplu sa realizez ca pustii(si da stiu ca nu sunt departe ca varsta dar ma refer strict la gandirea de masinute) chiar nu au nimic interesant de discutat...
Discutiile lor cuprin urmatoarele subiecte:
-filme porno(aici pe unii ii inteleg ca asa vad si ei o femeie dezbracata)

-droguri(in teorie sau din filme dar asta nu-i opreste sa se dea importanti in fata prietenilor)
-femei(foarte multe din ele imaginare cel mai probabil sau pe langa care au trecut pe strada dar cu infloriturile de rigioare)
-baute(unde cei mai multi s-au facut terci dintr-o bere dar mereu ii vei auzi ca au "dat gata o sticla de tequila singuri singurei")
-cluburi(care se rezuma la ce e in trend deci le numar pe degetele de la o mana si daca incerci sa le explici de un Club A,Revenge, Expirat,B 52 or sa creada ca vorbesti limbi straine)

-vacante in strainatate(da Romania chiar nu va mai place? stiu ca multi aleg sa plece din tara in vacanta pentru ca de cele mai multe ori e mai ieftin...dar la multi din ei e pur si simplu pentru ca asta a facut si gigel colegu de banca si cum sa ramana el mai prost)
-shopping(unde niciodata nu vei auzi ca au vazut o pereche de ochelari de soare foarte tari la un magazin la metrou...ce naiba ca acolo nu e magazinu colorat de firma pe care sa cheltuie banii lu' mami si tati)
Astept cu nerabdare momentul in care oamenii astia vor ajunge la o anumita varsta si poate isi vor face o familie...si vor avea un copil...ce educatie va primi copilul ala? "Mami cine e Tutea? Nu stiu n-a cantat cu Guta?"...Cine o sa-i invete pe copiii despre viata? Cine o sa le explice cu argumente solide de ce anumite lucruri chiar nu e bine sa le faci pe pielea ta si ca e mai bine sa-ti asculti si parintii uneori?..Cine o sa-i invete pe copii ce e aia dragoste? Si-asa in ziua de azi nu prea mai gasesti sentimente oricum...cel putin nu gratis din pacate... Mi-e frica de clipa in care se va pierde totul...din pura ignoranta...


Niciun comentariu: